Aankleding en accessoires

Onze specialiteit!!! (zo horen wij regelmatig van onze klanten)
Wij hebben alles om u kamertje geheel naar smaak in te richten!
Alleen de aller leukste & hipste merken verkopen wij, zoals bijv: Baby’s Only, Koeka, Pasito a pasito, Cottonbaby, Imps en Elfs, Baby Anne-Cy, Moepa, Yolene, handed by, Bam Bam en vele andere. Geef je eigen persoonlijke touch aan jullie babykamer door een leuke combinatie te maken van de bovenstaande merken!!
Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën dus heb jij iets gezien wat je helemaal te gek vindt, laat het ons weten en wellicht kunnen wij het voor je bestellen.
De aankleding van de kamer moet natuurlijk niet alleen mooi en trendy zijn maar ook veilig en verantwoord, kom langs voor advies, wij helpen je graag verder in deze nieuwe wereld. Wij zijn op hoogte van de laatste eisen van de kraamzorg op het gebied van veilig slapen, en natuurlijk delen wij graag onze eigen ervaringen met U!
U vindt bij ons niet alleen aankleding voor de kinderkamer, maar uiteraard ook voor de Maxi-cosi. Wij hebben van bijvoorbeeld Baby anne-cy, Uzturre, Pasito a Pasito zeer mooie bekledingen in allerlei leuke prints en kleuren voor u autostoeltje, daardoor ligt u baby niet alleen warm maar ziet het er ook nog is heel schattig uit!

Hieronder wat sfeerfoto’s uit onze winkel en van onze leveranciers.

 

Contact

Zeestraat 48, 1942 AR, Beverwijk

 

Bekijk op de kaart

T 31(0) 251 22 49 26
E info@zerosixteen.nl
W www.zerosixteen.nl

Openingstijden

ma 13:00 – 17:30

di t/m vrij 9:00 – 17:30

za 9:00 – 17:00

Facebook

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes

En doe mee aan onze like, share & win acties!

  • 58 jaar ervaring
  • Goede service
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Altijd onderscheidend
  • Up to date